shirley-in-egypte.reismee.nl

Mijn eerste week in Egypte

Na een lange reis kwam ik dan eindelijk aan op het vliegveld in Egypte Hurgada
(ik had vette vertraging gehad)

Annelies die niet op de hoogte was van mijn vertraging heeft al die tijd op mij gewacht in de warme zon (de schat)
toen ik eenmaal goed en wel door de douane was gekomen en met Annelies richting duikcentrum reed, besefte ik dat het toch niet zo`n stak plan was om al die kleren over elkaar heen aan te trekken hahahaha
ik zweette me een ongeluk !!!!!!!!!!! hahahha.

Zodra ik op de duikschool kwam ben ik ook eerst op het toilet mijn kleren gaan uit trekken , en snel in mijn handtas gepropt hahahhaa. Daarna heeft Annelies me kennis laten maken met het gebouw en mijn colleges voor mijn komende periode.

Annelies
is mijn stage begeleider geduurende mijn verblijf. Ze is een Vlaams/Nederlands sprekende Belgische vrouw die al ruim 11 jaar in Egypte woont.
En ooohh wat heeft dat vrouwtje een geduld…..
is ook wel nodig als je mij als leerling hebt

Wink
hahahaha.
Het is een hele lieve vrouw.

En dan hebben we Suzanna, ze is een Nederlandse vrouw die al ruim 3 jaar in Egypte woont. Via haar ben ik aan de cursus Arabisch gekomen , en heeft ze me geholpen om bij een activiteiten groep Lotus te komen. Op deze manier leer ik Egypte nog beter kennen , en ga ik om de zoveel tijd met deze groep iets ondernemen…….Hier gaan jullie later nog meer van horen.

Mijn cursus Arabisch was erg leuk, en ben zeker van plan om dit te blijven volgen gedurende mijn verblijf. Het is op zich best wel een must om een paar woorden Arabisch te kunnen brabbelen als je hier voor lange tijd bent. Suzanna bedankt!!!!
Cool

En dan hebben we natuurlijk niet te vergeten Mister Adje him self. Altijd te herkennen aan zijn rood GEBREIDE wollen muts
Cool
Al vallen de mussen van het dak , zijn rode wollen muts blijft op.
Adje is hier een beetje het mannetje van alles, heb je een vraag Adje weet raad .

Annelies
Mister Adje him self
en ikkuh
Tongue out

De locatie van mijn werk is gewoon weg prachtig. Het is een compact gebouw dat LETTERLIJK op het strand staat !!!
(elke ochtend eerst het halve strand uit je schoenen halen voor je naar binnen gaat hahah)
Het gebouw staat misschien 30 meter van de zee af, ideale plek voor een duikschool , ook omdat de haven waar de schepen van de duikschool aanmeren z o`n 100 meter van de duikschool af is.

JA MENSEN DIT ZIE IK ELKE DAG VANAF MIJN WERK ALS IK UIT HET RAAM KIJK ,
WORD MAAR LEKKER JALOERS
Laughing

Het gebouw is compact zo als ik al eerder zei , maar is wel van alles voor zien , zo is er een Class room (voor mensen die een bepaalde cursus volgen) , een Office, een ruimte waar alle duik uitrustingen worden opgeslagen, en een hok waar de zuurstof tanken gevuld worden. En natuurlijk de balie en de sanitaire voorzieningen.

HIER ZIE JE DE DUIK UITRUSTINGEN & DE KUIP VOOR JE SPULLEN UIT TE SPOELEN

De sfeer op de duikschool is gezellig er hangt altijd een gezellige gemoedelijke sfeer. Ook weer een pluspunt. En verder zijn mijn collega`s erg aardig en leuk om mee samen te werken.

Angelica

Heyhey,

Zo te horen heb je het super daar!!! Geniet er maar lekker van mup. Verheug me al op je volgende verhaal.

Dikke (K) Ang

Mini

Hey schat super verhaal :D
en super leuke foto`s
ben blij dat je het naar je zin hebt daar en geniet er maar van want je verdiend het!!!

ENJAH IK BEN SPUUG JALOERS!!!!
hahahah

verheug me op je volgende verhaal en de volgende foto`s

Dikke Dikke Kus

Nathalie

paate nonk

Ik maar denke die moet werke daar.
5 maanden vakantie. top geregeld.
Ga je zelf ook nog duiken.
KIjk uit met de haaien daar. xxx

Marc

Hebben jullie daar geen last van haaien?