Mijn reis naar Egypte
Nou, ik dacht echt dat 20 kilo bagage voor de heen reis wel voldoende zou zijn, en dat ik alleen voor de terug reis extra bagage zou gebben. Ik weet echt niet wat mij bezielde toen ik dat dacht..... was ik vergeten dat ik een vrouw was of zo
?!?!Maar Shirley zou Shirley niet zijn als ze er geen goede oplossing voor zou hebben
Mijn oplossing was , om al het extra bagage (voornamelijk kleren , gewoon over elkaar aan te trekken ....... mij wegen ze namelijk niet bij de duane op het vliegveld he hahahahahahah
Nadat ik afscheid van familie en vrienden had genomen, was het tijd om te vertrekken...........
op naar het vliegveld in Khölen.
We waren nog zooooo optijd vertrokken , en laat nou uitgerekend op de nacht dat ik zou vertrekken Duitsland op het idee gekomen zijn om alle dichtst-bijzijnde snel wegen richting Khölen dicht te gooien voor werkzaam heden....... Logisch toch !
Na alle stress en paniek Heeft mijn vader & moeder me dan tog nog optijd op het vliegveld weten te dumpen
Helaas had ik flinke vertraging 2 UUR !!!! maar uiteindelijk konden we dan gaan.
De pilotenw aren ook erg aardig en heb zelfs een foto mogen maken.
En het uitzicht vanuit het vliegtuig was natuurlijk WOOOOOW !!!
Ik lig helemaal dubbel om die foto van die shirtjes hahaha
Hoi Shirley,
leuk zo'n reisverslag met foto's, kunnen we zien wat je allemaal uitspookt! ha,ha.
hebben ze je niet gevraagd 'hoeveel weken' je al bent? :)
Je zal wel de moord hebben gestikt toen je aankwam daar in die grote zandbak :)
Gelukkig ben je zo handig :D
Mooi ook dat we allemaal kunnen kieken wat je zoal uitspookt.
Hoeveel daagjes nog tot je naar huis komt? :) NL mist je!
Trek die klere ook maar aan als je terug komt,
kun je hier wel gebruike met onze temperatuur -5 overdag. maar ja eind maart +5
T had me verbaasd als jij gwn een koffer met al je spullen had gehad en niet die truitjes over elkaar had aangedaan dat was gwn zo niet shirley geweest als alles normaal verlopen was hahahah
Hello classmate!
Ik ben echt jaloers, jij daar in het mooie Egypt. Wel iets vaker posten he, dan kan ik tenminste vanalles lezen :$
we hyven!
xx
je kent ons we waren de eerste week re we zij met atje het huis rif aan het schoon maaken we volgen je en zien dat je het ereg goed doet en we zien je in april zeker nog en keer we hebben nog veel fotos van de dolfijnen we plaatsen ze wel op je sied gr en dd duivers
Hey Dirk En Dennis
Wat leuk dat jullie me volgen, ik heb het indd erg naar mijn zin hier, ik ben tot ongeveer 24 April in Egypte, zou leuk zijn jullie dan nog eens te zien.
Groetjesssssssss
gaat het nog of is het nu heel stil en is het nog veilig denk goed om je zelf en alls het moet komen we je redden .sterkte tot gauw gr dirk en dennis